Kecantikan

Korang Boleh Beli Kosmetik Murah Sempena Shopee Super Brand Day!

Malisa Aina
/
Introvert yang hujung minggu dihabiskan dengan melayan Netflix.
Korang Boleh Beli Kosmetik Murah Sempena Shopee Super Brand Day!

Dekat mana nak cari produk penjagaan wajah yang murah?

IKLAN

Memudahkan anda, Tohtonku (sebuah jenama keperluan rumah kepada sebuah syarikat antarabangsa yang bertapak di seluruh Jepun, Timur Tengah, China, Hong Kong, Asia Tenggara termasuk Malaysia, Singapura, Indonesia, Vietnam dan Myanmar) menganjurkan Super Brand Day pertama di Shopee. Kempen yang berlangsung dari 1 hingga 7 April ini menawarkan diskaun sehingga 50% ke atas produk dari pelbagai jenama termasuk produk paling laris seperti Follow Me Anti-Bacterial Body Wash, Ubermen Hairstyling Wax, NUTOX Advanced Serum Concentrate, dan Nanowhite Dark Spot Corrective Serum. Terdapat juga jumlah baucar menarik bernilai RM150,000 yang ditawarkan untuk rebutan dan Shocking Sale harian dengan diskaun sehingga 50%.

Foto – ProductNation

Sempena kempen tujuh hari ini, Tohtonku Super Brand Day menawarkan Nanowhite Beauty Set dan NUTOX Anti-Ageing Beauty Setesklusif, mengandungi produk keperluan penjagaan kulit yang boleh dibeli oleh pelanggan untuk diri sendiri, keluarga dan kawan-kawan dengan penjimatan sehingga 30%.

Tohtonku Super Brand Daypada 4 April 2019 menawarkan tawaran istimewa sepanjang hari termasuk baucar diskaun sehingga 30%, dengan penghantaran percuma bagi pembelian minimum RM20 antara 3pm dan 6pm.

Jangan lepaskan peluang ini! Untuk maklumat lanjut, sila ke [shopee.com.my/m/super-brand-day]