Tips

Tiga Masalah Rambut Perempuan Di Malaysia Dan Cara Mengatasinya

Malisa Aina
/
Introvert yang hujung minggu dihabiskan dengan melayan Netflix. Nak tahu tentangnya, pergi ke @lisaabdghani..
Tiga Masalah Rambut Perempuan Di Malaysia Dan Cara Mengatasinya

Kelemumur, Kulit Kepala Berminyak, Rambut Gugur merupakan masalah rambut paling biasa berlaku di Malaysia, sama ada lelaki atau perempuan. Kita tidak elak daripada merasakan stress bila memikirkan keadaan rambut tidak bermaya.

Keadaan ini mentoring syarikat barangan pengguna global yang terkemuka, P&G, syarikat induk jenama penjagaan rambut dengan jualan paling laris; Pantene, Head & Shoulders, Rejoice dan Herbal Essences; bekerjasama dengan Shopee untuk melancarkan Hari Jenama Super bertemakan “Hentikan Hari Rambut Tidak Bermaya”.

Foto – Arkib Wanista

Mulai 8 hingga 12 April, Hari Jenama Super P&G x Shopee, akan menawarkan potongan sehingga 80% serta melancarkan produk baharu, Rejoice 3-in-1 Perfect dan Head & Shoulders Subzero bagi menangani beberapa masalah rambut yang paling kerap dihadapi oleh rakyat Malaysia. Pembelian pek penjagaan rambut diberikan potongan tambahan 15%, selain tawaran serendah RM1 serta Jualan Mengejutkan setiap hari.

Oleh itu sila rawat rambut anda supaya ia kekal cantik bersinar. Semua produk P&G boleh didapati melalui Kedai Rasmi P&G di Shopee Mall. Produk yang dijual menerusi Shopee Mall diberikan jaminan pemulangan barang dalam masa 15 hari, penghantaran percuma dan jaminan keaslian 100%.

Giphy

Sertai P&G dan Shopee untuk Hentikan Hari Rambut Tidak Bermaya – belilah semua keperluan penjagaan rambut anda hari ini menerusi shopee.com.my!