Kecantikan

Berseronok Di Rumah Buat Rawatan Wajah Dengan Masker Double Dare!

Afiqah Syamin
/
Bukan hipster atau hijabista, cuma seorang gadis yang cintakan tradisi, bersifat feminin dan amat menghargai setiap bait lirik dalam lagu dan muzik ciptaan Coldplay. Fesyen? Sangat obses dengan karya rekaan Teuta Matoshi Duriqi, Oscar de la Renta dan Dolce & Gabbana โค๏ธ
Berseronok Di Rumah Buat Rawatan Wajah Dengan Masker Double Dare!

Double Dare Spa, jenama masker dari Los Angeles, California yang komited memenuhi keperluan wanita yang lebih senang melakukan spa rawatan wajah di rumah kini akhirnya memasuki pasaran kecantikan Malaysia menerusi gedung “Beauty & Co”.

IKLAN

Kesemua produk maskernya berasaskan ramuan semula jadi, lima rangkaian terbaik Double Dare Spa ditawarkan buat pencinta kecantikan termasuklahย OMG! Mask Collection and Age Freeze.

Tonton Video Pengenalan Produk Double Dare

Sememangnya sukar untuk mendapatkan penampilan kulit yang sempurna jika tidak melakukan perawatan wajah secara berkala, namun, dengan adalah produk masker dan rangkaian kecantikan dari Double Dare Spa ini, kita sudah bisa melakukan sendiri perawatan wajah ala spa di rumah secara ringkas dan mudah.

Sumber: Double Dare Spa

Dapatkan seleksi rangkaian spa wajah oleh jenama Double Dare Spa di mana-mana cawangan outlet “Beauty & Co” termasuklah di Bukit Tinggi (Klang), Kepong, 1 Utama Shopping Mall, USJ Taipan, Setia Alam, Paradigm Mall, Cheras & The Gardens Mall.

Sumber: Pinterest

Untuk keterangan lanjut, sila klik [mydoubledarespa.com].