Fesyen

Tapak Selembut Awan, Vans ComfyCush Baru Untuk Yang Stailo

Afiqah Syamin
/
Bukan hipster atau hijabista, cuma seorang gadis yang cintakan tradisi, bersifat feminin dan amat menghargai setiap bait lirik dalam lagu dan muzik ciptaan Coldplay. Fesyen? Sangat obses dengan karya rekaan Teuta Matoshi Duriqi, Oscar de la Renta dan Dolce & Gabbana ❤️
Tapak Selembut Awan, Vans ComfyCush Baru Untuk Yang Stailo

Setelah sekian lama menjadi idaman buat mereka yang gemar mengumpul kasut, Vans boleh dikira antara aksesori fesyen jalanan yang sangat versatile dan bersifat timeless. Mungkin kerana itu ramai menggemarinya baik perempuan mahupun lelaki.

Baru-baru ini, Vans tampil dengan kolkesi ComfyCush Era yang dilengkapi teknologi inovasi baharu menampilkan elemen keselesaan yang strategik buat si pemakai.

Koleksi Vans ComfuCush Era baharu! Foto -Arkib Wanista

Dalam masa yang sama, reka bentuk kasut juga dapat dilihat lebih segar dengan gabungan rona yang pelbagai -pastinya mampu menyerlahkan jiwa keremajaan si pemakai.

Untuk pengetahuan semua, koleksi Vans ComfyCush Era ini bakal memenuhi permintaan peminatnya dengan tujuan memberi keselesaan jitu sambil mengetengahkan reka bentuk kasut yang bukan sahaja mencengkam muat pada bahagian keseluruhan kaki bahkan kelembutan bahagian dalam tapak juga sudah diperbaharui agar berasa lebih anjal dan empuk selembut awan!

Comfort is vital, that's why we're bringing you the all-new ComfyCush Era☁ Head to your nearest Vans store to experience it for yourself🏁

Vansさんの投稿 2019年2月20日水曜日

Tanpa sedar, Vans sudah berada di persada dunia fesyen selama lebih 50 tahun, ComfyCush Era ini menandakan keagungan antara ciri klasik dan moden yang seterusnya disatukan untuk menjadi ciptaan paling sempurna bagi si peminat sneakers ikonik Vans Era sejak ia dilancarkan tahun 1976.

Terdahulu, Vans adalah pengeluar rekaan kasut berfesyen untuk peluncur-peluncur skateboard yang sangat mahsyur.

Vans ComfyCush Canvas Era. Sumber: Vans.com

Untuk keterangan lanjut, klik [vans.com/comfycush] atau lawat laman Facebook rasmi Vans Malaysia di [facebook.com/VANS.malaysia].