Muzik

Sebulan Lagi! Penyanyi & Pelakon Ong Seong Wu Bertemu Peminat Malaysia

Afiqah Syamin
/
Bukan hipster atau hijabista, cuma seorang gadis yang cintakan tradisi, bersifat feminin dan amat menghargai setiap bait lirik dalam lagu dan muzik ciptaan Coldplay. Fesyen? Sangat obses dengan karya rekaan Teuta Matoshi Duriqi, Oscar de la Renta dan Dolce & Gabbana โค๏ธ
Sebulan Lagi! Penyanyi & Pelakon Ong Seong Wu Bertemu Peminat Malaysia

Merupakan jelajah sulungnya secara solo di Malaysia, selebriti luar biasa yang bisa juga menyanyi selain berlakon dari Korea Selatan ini khabarnya sudah tidak sabar untuk bertemu peminat sejati di Malaysia pada 23 Mac ini!

IKLAN

Selain memberi peluang kepada orang ramai untuk berdepan secara lebih dekat bagi mengenali personaliti dirinya, jejaka kacak bernama Ong Seong Wu ini juga bakal menghiburkan para peminatnyamenerusi acara jelajah yang dipanggi “Eternity”.

Tonton Klip Ucapan Ong Seong Wu

Ong Seong Wu 1st Fan Meeting Tour In Malaysia <Eternity>

โ€œHope to see you soon~โ€ Ong Seong Wu 1st Fan Meeting Eternity Tour In Malaysia ๐Ÿ”บ23rd March 2019 | 6 PM๐Ÿ”บAxiata Arena, Kuala Lumpur๐Ÿ”บTicket open 16.02.2019 |10 AM local time through https://airasiaredtix.com/eternity#ONGSEONGWU1stFanmeetingTour #OSWETERNITYINMY

Hatchery Co., Ltd.ใ•ใ‚“ใฎๆŠ•็จฟ 2019ๅนด2ๆœˆ15ๆ—ฅ้‡‘ๆ›œๆ—ฅ

Dianjurkan istimewa oleh Hatchery, yang turut membawa Ong Seong Wu menjelajah ke serata Asia sekitar Singapura dan Thailand selain Malaysia, tiket penyanyi itu habis dijual selepas dilancarkan beberapa minit saat promosi jelajahnya dilakukan di Bangkok!

IKLAN
Maklumat harga tiket. Foto -Arkib Wanista

Untuk itu, jangan lepaskan peluang beramah mesra dan berhibur sakan dengan seleksi persembahan hebat dari aktor dan bekas ahli kumpulan “Wanna One” berusia 23 tahun ini pada hari Sabtu, 23 Mac 2019 dan segala maklumat berkenaan jelajah Eternity menampilkan Ong Seong Wu adalah seperti di bawah:-

TARIKH: 23 Mac 2019ย 

TEMPAT: Axiata Arena, Kuala Lumpur

WAKTU: 6:00pmย 

HARGA TIKET: RM280, RM380, RM480 dan RM580

Pelan tempat duduk. Foto -Arkib Wanista

Kali terakhir Ong Seoung Wu menyanyi bersama kumpulan Wanna One adalah sewaktu konsert jelajah akhir mereka di Malaysia sekitar April tahun lalu dan kini nampaknya artis muda ini mahu ligat bergerak solo untuk kembali membangunkan kariernya dalam industri muzik.

Foto -Arkib Wanista

Untuk keterangan lanjut, sila klik [facebook.com/hatchery]. Pembelian dan tempahan tiket boleh juga dibuat secraa atas talian [DI SINI].