Fesyen

10 Kali Kendall Jenner Lebih Selesa Tampil Tanpa Bra #FreeNipple

Malisa Aina
/
Introvert yang hujung minggu dihabiskan dengan melayan Netflix.
10 Kali Kendall Jenner Lebih Selesa Tampil Tanpa Bra #FreeNipple

Rasanya Kendall Jenner dan bra bermusuhan.

IKLAN

Pernah memberi kenyataan mengundang sekitar tahun 2016 apabila ramai menganggap tindakannya tidak memakai bra agak berani.

Kendall membidas dengan;

“I really don’t see what the big deal is with going braless. I think it’s cool and I really just don’t care! It’s sexy, it’s comfortable and I’m cool with my breasts. That’s it!”

Dan supermodel itu terus menggunakan haknya untuk bebas tanpa bra sama ada di jalanan atau karpet merah.

10 paling daring dari Kendall Jenner pilihan Wanista…

#1 Yang paling baru, Kendall mempamerkan asetnya dalam dress belahan rona emas kekuningan yang berkilauan dari Julien MacDonald ketika menghadiri 2018 British Fashion Awards di London.
Foto – People
#2 Ketika premier Girls Of The Sun di Cannes 2018, Kendall tanpa segan silu menayangkan payu dara dalam gaun tulle serba putih rekaan Schiaparelli Haute Couture.
Foto – People
#3 Rasanya dress see-through yang ini paling seksa dari Kendall Jenner. Hanya memakai dress mini ketika hadir ke Chopard Party, Kendall bergurau dia secara tidak sengaja memakai dress yang menampaknya payu dara.
Foto – Pinterest
#4 Walaupun jarang tapi Kendall kelihatan manis sekali dalam dress mini serba putih yang satu ini. Rekaan Elie Saab dipadankan bersama sepatu jenis sandal, tas tangan mini dan barangan kemas Tiffany & Co.
Foto – CelebMafia
#5 Memukau mata melihat dengan dress dari fabrik sheer ketika tiba di Sambutan Ulang Tahun ke-70 Longchamp di Paris.
Foto – Elle
#6 Debut di pertunjukan fesyen Marc Jacobs pada tahun 2014, Kendall Jenner hampil tidak dikenali dalam bodysuit jarang yang menayangkan aset.
Foto – Pinterest
#7 Kendall menayangkan ‘barang’ berharga dalam top cetakan flora yang dipadankan dengan short pants.
Foto – Pinterest
#8 Kendall memakai dress corset-style tanpa bra, dipadankan dengan subang gelung bersaiz besar, cermin mata hitam dan tas tangan berbulu merah jambu.
Foto – Getty
#9 Hadirkan diri ke Met Gala dalam sepersalinan dress sequin yang hampir mendedahkan keseluruhan anggota badan. (lihat bahagian belakang)
Foto – Pinterest
#10 Bagaikan primadona! Kendall mengenakan dress potongan badan yang jarang rekaan Giambattista Valli ketika menghadiri Harpers Bazaar Icons Party.
Foto – Twitter

Sebenarnya ada banyak lagi tapi ini antara yang paling banyak diperkatakan. Walaupun ramai yang kecam tapi Kendall mahu orang ramai menghormati tindakanya kerana dia selesa begitu.

IKLAN