Kecantikan

Telan SOS UV Porcelain+ Je Kalau Nak Kulit Cepat Cantik!

Afiqah Syamin
/
Bukan hipster atau hijabista, cuma seorang gadis yang cintakan tradisi, bersifat feminin dan amat menghargai setiap bait lirik dalam lagu dan muzik ciptaan Coldplay. Fesyen? Sangat obses dengan karya rekaan Teuta Matoshi Duriqi, Oscar de la Renta dan Dolce & Gabbana ❀️
Telan SOS UV Porcelain+ Je Kalau Nak Kulit Cepat Cantik!

Sesungguhnya, kecantikan itu perlulah lahir daripada dalaman menerusi hati dan jiwa yang murni. Dalam masa yang sama, tahukah kamu produk kecantikan yang dimakan itu adalah lebih berkesan dariapda produk yang disapu pada bahagian kulit semata?

IKLAN

Justeru, jenama produk kecantikan unggul SOS kini tampil pula dengan invasi baharu -menghasilkan siri makanan tambahan (suplemen) yang bukan sahaja mampu menganjal dan mencerahkan kulit tetapi bisa jug menyalur kebaikan fungsi kolagen dari dalam agar wajah kembali berseri-seri dalam tempoh singkat.

Foto -Arkib Wanista

Menggunakan teknologi kecantikan yang diramu dengan formulasi spektrum UVA dan perlindungan UVB, SOS UV Pocelain+ boleh dijadikan makanan terbaik untuk kulit kamu. Ia juga menjanjikan kesan seawal 3 minggu tau! Hanya perlu makan sebiji sehari.

Ramai yang telah menggunakan SOS UV Pocelain+ memberikan maklum balas positif terhadap reaksi suplemen kecantikan ini bahakan, mampu mencerahkan pigmentasi dan parut pada kulit secara berperingkat selain mengurangkan kedut halus.

Tonton Video Pengenalan SOS UV Porcelain+

Jangan risau kerana SOS UV Pocelain+ sesuai untuk semua jenis kulit dan sudah pun menerima kelulusan dari pihak FDA. Harga yang ditawarkan untuk sekotak/30 pil adalah RM429. Ia dicadangkan diambil 30 minit sebelum kamu terdedah kepada matahari. Rangkaian produk SOS UV Porcelian+ boleh dibeli dari klinik, toko-toko derma serta spa-spa estetik terpilih sekitar negara.

Antara bahan aktif yang terkandung dalam suplemen mewah ini adalah termasuk ajen penganjal kolagen, anjen pencerah Vitamin C, Alpha Pocelain, pelindung matahari Polypodium Leucotomos serta sejenis anti-oksidan dipanggil L-Glutathione.

Untuk keterangan lanjut, sila klik [facebook.com/ScienceonskinSG].

IKLAN