Kecantikan

Giliran Kamu Cantikan Kulit Dengan Khasiat Epal Dari APSKIN

Afiqah Syamin
/
Bukan hipster atau hijabista, cuma seorang gadis yang cintakan tradisi, bersifat feminin dan amat menghargai setiap bait lirik dalam lagu dan muzik ciptaan Coldplay. Fesyen? Sangat obses dengan karya rekaan Teuta Matoshi Duriqi, Oscar de la Renta dan Dolce & Gabbana โค๏ธ
Giliran Kamu Cantikan Kulit Dengan Khasiat Epal Dari APSKIN

Merupakan produk kelahiran Australia, Apskin adalah jenama produk kecantikan yang memfokuskan penggunaan bahan dari alami seperti buah Epal. Ini kerana, Epal dipercayai memiliki sel dan elemen antioksidan yang paling baik bukan sahaja untuk mengekal keremajaan kulit wajah bahkan sesuai juga digunaakan untuk lelaki mahupun wanita.

IKLAN

Krim pelembap mewah ini juga secara tidak langsung mampu menyalurkan kelembapan optimum buat kulit, selain membaik pulih kompleksi wajah seseorang yang kusam.

Tonton Video Pengenalan APSKIN

Lebih menarik, Apskin menjanjikan kesan seawal 3 hingga 5 hari selepas menggunakannya tau -terutamnya pada bahagian-bahagian kulit yang telah terjejas teruk.

Foto -Arkib Wanista

Untuk mendapatkan produk-produk keluaran APSKIN, boleh berkunjung ke beberapa gedung pengedar sah APSKIN sekitar Lembah Klang termasuklah Pharmacy 2U, Super Pharmacy Megastore, Farmasi Sentral, Farmasi Britain, [email protected] Pharmacy, Planet Pharmacy dan City Care Pharmacy.