Fesyen

Sertai Selena Gomez Gayakan Koleksi Cantik Dari COACH Sempena Krismas 2018!

Afiqah Syamin
/
Bukan hipster atau hijabista, cuma seorang gadis yang cintakan tradisi, bersifat feminin dan amat menghargai setiap bait lirik dalam lagu dan muzik ciptaan Coldplay. Fesyen? Sangat obses dengan karya rekaan Teuta Matoshi Duriqi, Oscar de la Renta dan Dolce & Gabbana ❤️
Sertai Selena Gomez Gayakan Koleksi Cantik Dari COACH Sempena Krismas 2018!

Baru-baru ini, COACH tampil dengan kempen baharu yang mengetengahkan elemen keseronokan bersempena Krismas yang bakal menjelang tidak lama lagi.

Bertemakan “Light, Camera, Holiday”, Selena Gomez sekali lagi dipilih menjadi wajah untuk memeriahkan kempen sambutan ini.

Bagi menarik lebih banyak perhatain dalam kalangan masyarakat, COACH menggunakan kreativiti untuk memuatkan sekali watak-watak animasi yang disertakan bersama penglibatan Selena dalam penggambaran video promosi kempen berkenaan. Kini, penonton dan para pengikut COACH khususnya berpeluang untuk menyertai Selena dan rakan-rakan menyambut Krismas dnegan cara yang paling artistik.

Foto -COACH

Bukan itu sahaja, kota metropolitan New York turut dijadikan latar kepada pengambaran koleksi musim cuti COACH 2018 yang lebih sensasi dimana, potongan beg tangan yang unik banyak diketengahkan untuk tererujaan semua.

Foto -COACH

Dari tas bersaiz genit hinggalah yang bersaiz gergasi, setiap satunya memiliki karakteristik yang mewah serta unik, menjadukan koleksi musim cuti Coach kali ini lebih bermakna untuk dibeli sebagai koleksi persendirian mahupun dijadikan bingkisan Krismas berharga buat tersayang.

Tonton Video Pengenalan Kempen Musim Cuti COACH 2018

Untuk keterangan lanjut, sila klik [malaysia.coach.com].

BACA  Anak Dah Tiga, Tapi Fesyen Influencer 'Petite' Emma Shazleen Bikin Jealous