Dekorasi

Item Nostalgia IKEA Yang Pernah Popular Suatu Ketika Dahulu Kini Dijual Kembali!

Afiqah Syamin
/
Bukan hipster atau hijabista, cuma seorang gadis yang cintakan tradisi, bersifat feminin dan amat menghargai setiap bait lirik dalam lagu dan muzik ciptaan Coldplay. Fesyen? Sangat obses dengan karya rekaan Teuta Matoshi Duriqi, Oscar de la Renta dan Dolce & Gabbana ❤️
Item Nostalgia IKEA Yang Pernah Popular Suatu Ketika Dahulu Kini Dijual Kembali!

Bertemakan “Make Home Count”, IKEA tampilkan kembali rekaan kerusi klasik dari koleksi GRATULERA, menghimpunkan siri perabot yang pernah dihasilkan sekitar tahun 50-an dahulu bersempena sambutan ulang tahunnya yang ke-75.

IKLAN

Untuk pengetahuan semua, sudah lebih 75 tahun juga IKEA telah memenuhi lebih berbillion rumah dengan seisi perkakas dan bperabut berkualiti yang rata-ratanya boleh didapatkan pada harga mampu milik -sesuai dengan keperluan masyarakat masa kini yang inginkan sesuatu yang bukan sahaja praktikal dan versatile, tetapi turut dilengkapi fungsi yang mampu memberi kemudahan kepada pengguna.

Foto -Arkib Wanista

Bagi memberikan lebih kemeriahan untuk sambutan ulang tahun kali ini, IKEA akan menghidupkan kembali beberapa item perabut menarik yang pernah popular sekitar 1950 – 1960an, 1970 – 1980an dan 1990 – 2000an.

Sumber: IKEA

Cadangan Wanista, dapatkan empat (4) item pilihan ini pada harga yang sangat berbaloi sepanjang Oktober hingga Disember nanti! Boleh beli secara atas talian juga di www.ikea.com/my.

#1 Kerusi berlengan STRANDOM: RM799

Foto -Arkib Wanista

#2 Sofa (2 seaters) KLIPPAN: RM749

Foto -IKEA

#3 Kerusi Berlengan RAANE: RM249

Foto -IKEA

#4 Meja Sisi LOVBACKEN: RM249

IKLAN
Foto -Arkib Wanista

Jangan ketinggalan untuk mendapatkan kesemua barangan edisi terhad keluaran IKEA era 1950 – 1960an, 1970 – 1980an dan 1990 – 2000an sepanjang Oktober hingga Disember nanti. Untuk keterangan lanjut, sila klik [ikea.com/gratulera].