Fesyen

Fashionista Gantikan “Cardholder” Menjadi Dompet!

Afiqah Syamin
/
Bukan hipster atau hijabista, cuma seorang gadis yang cintakan tradisi, bersifat feminin dan amat menghargai setiap bait lirik dalam lagu dan muzik ciptaan Coldplay. Fesyen? Sangat obses dengan karya rekaan Teuta Matoshi Duriqi, Oscar de la Renta dan Dolce & Gabbana ❤️
Fashionista Gantikan “Cardholder” Menjadi Dompet!

Seiring dengan perkembangan fesyen yang mengikut perubahan zaman, wanita jadi semakin bijak dan kreatif dalam menggayakn item fesyen secara moden.

IKLAN

Kebanyakan wanita hari ini tidak gemar membawa beg tangan yang bersaiz besar, lebih-lebih lagi bagi mereka yang memilih untuk menjadi praktikal… adakalanya membawa dompet bisa kelihatan ‘comot’ dan tidak rapi. Sebaliknya, ramai yang memilih untuk menggunakan card holder.

Sumber: Pinterest

Jika dahulu orang hanya memanfaatkan pemegang kad atau card holder bgai menyimpan kad peribadi mereka, kali ini Wanista hendak mencadangkan kamu menggunakan card holder sebagai dompet kompak yang pastinya kelihatan versatile dan tak buat beg tangan kamu berat semata.

Tonton Vlog Laudya Cynthia Bella Tertinggal Dompet Card Holder Chanel

Ini pilihan card holder yang cantik dan ranggi, sesuai dengan sifatmu yang sofistikated.

#1 Kate Spade

Sumber: Pinterest

#2 Balenciaga

Sumber: Pinterest

#3 Prada

IKLAN
Sumber: Pinterest

#4 Coach 

Sumber: Pinterest

#5 Marc Jacobs

Sumber: Pinterest

So, kalau korang tak suka penuhkan beg dengan dompet yang tebal, bolehlah beralih kepada penggunaan card holder ni okay. Selamat beramal!

RUJUKAN