Kesihatan

Mula Gaya Hidup Sihat & Pemakanan Berkhasiat Dengan Aplikasi Dahmakan!

Malisa Aina
/
I'm into foodies, sneakers, spotify, netflix, lipsticks.
Mula Gaya Hidup Sihat & Pemakanan Berkhasiat Dengan Aplikasi Dahmakan!

Azam 2018 ialah mahu menjaga kesihatan diri dan mengamalkan pemakanan sihat. Tabiat yang baik perlu dipupuk perlahan-lahan dan tidak boleh dilakukan secara mengejut.

Untuk itu, Dahmakan sudi membantu anda mencapai matlamat pemakanan yang sihat tanpa mengetepikan makanan kegemaran anda. Kini anda boleh menikmati pelbagai pilihan makanan yang sihat seperti Nasi Lemak with Grilled Chicken and Strawberry Sambal, Chicken Percik Style with Ulam Brown Rice and Slow Braised Tenderloin Rendang and Brown Rice.

Nasi Lemak with Grilled Chicken and Strawberry Sambal. Foto – Arkib Wanista

Aplikasi dahmakan dapat membantu anda membuat pilihan daripada beraneka jenis hidangan makan tengah hari dan makan malam yang berbeza setiap hari, dan kemudiannya dihantar ke rumah anda mengikut waktu kesesuaian.

Dahmakan juga membawakan pengalaman masakan chef bertaraf hotel 5 bintang kepada anda dengan mudah, pada harga yang berpatutan dan pengalaman penghantaran makanan setiap hari.

Chicken Percik Style with Ulam Brown Rice. Foto – Arkib Wanista

Jadi, jangan tunggu lagi! Mulakan amalan pemakanan sihat sekarang juga dengan #dahmakan! Untuk megetahui lebih banyak menu yang enak, sila layari https://dahmakan.com/menu.

BACA  Berazam Nak Jadi "Vegetarian"? Ni Yang Korang Perlu Tahu