Makanan

Promosi Baru OMG Majestic Meal Kenny Rogers Lebih Jimat Dan Sedap!

Izzah Azizah
/
suka pakai sheet mask and on my way to achieve glass skin. Instagram / Twitter @izzahabaziz
Promosi Baru OMG Majestic Meal Kenny Rogers Lebih Jimat Dan Sedap!

Pencinta makanan kini boleh merasai makanan hebat dengan harga yang berpatutan di Kenny Rogers ROASTERS (KRR) bila menempah menu pilihan promosi OMG Majestic Meal! 

Ayam yang diperap dalam adunan herba memberi rasa lebih kaya dengan rasa dan dimasak dengan cara yang berbeza meninggalkan rasa rangup pada ayam. 

Menu OMG Majestic Meal bermula dari RM9.90 dengan hidangan 1 ketul OMG Ayam + Nasi Majestic + 100 Plus. Nasi Majestic, nasi yang dimasak bersama rempah dan pelbagai jenis sayuran. Disamping itu, terdapat juga Triple Beans Salad, campuran kekacang berwarna-warni dengan hirisan sayur dan dressing madu mustard. Hidangan ini terhad sehingga Januari 2018. 

Foto – arkib Wanista.com

Pelanggan juga boleh menikmati the Classic Choice Meal dan OMG Chicken Meal dihidangkan bersama 100 Plus dari harga RM14.90 dan RM16.90 hanya pada waktu yang terhad sahaja. 

Jangan lupa untuk mencuba sos terbaru ‘The Way I Like It’ dengan pelbagai pilihan dari Smoked BBQ, Honey BBQ dan Spicy Giler…

Lagi maklumat lanjut mengenai menu OMG Majestic Meal dan banyak lagi promosi Kenny Rogers ROASTERS (KRR) layari www.krr.com.my atau www.facebook.com/krrmalaysia

Komen Anda