IKLAN
Uncategorized

Beli Pakej Percutian Premium Club Med Di Lazada Sekarang!

Afiqah Syamin
/
Bukan hipster atau hijabista, cuma seorang gadis yang cintakan tradisi, bersifat feminin dan amat menghargai setiap bait lirik dalam lagu dan muzik ciptaan Coldplay. Fesyen? Sangat obses dengan karya rekaan Teuta Matoshi Duriqi, Oscar de la Renta dan Dolce & Gabbana ❤️
Beli Pakej Percutian Premium Club Med Di Lazada Sekarang!

Club Med yang merupakan peneraju kepada pakej percutian premium baru sahaja melancarkan Club Med Store di gedung atas talian Lazada Malaysia.

IKLAN
Sumber: Club Med

Club Med mahu membuka peluang yang lebih mudah kepada pengguna untuk menempah percutian idaman mereka secara atas talian termasulah dalam dalm luar negara seperti Club Med Pulau Bintang di Indonesia, Club Med Maldives, Club Med Hokkaido di Jepun, Club Med Pantai Cherating dan banyak lagi.

Sumber: Club Med

Kini mana-mana pengguna yang sering kesuntukkan masa dengan mudahnya boleh mencari dan menempah terus percutian mereka menerusi Club Med Store di Lazada, malah berpeluang mendapatkan bermacam tawaran hebat serta promosi eksklusif yang disediakan.

Tonton Komersial Club Med

Bersempena pelancaran ini, bermula 11 November ini hingga 12 Disember 2017, Club Med Store akan mengelolakan jualan murah yang membuka peluang kepada semua untuk menempah percutian pilihan pada harga istimewa dengan potongan harga sehingga 50 peratus!

Untuk keterangan lanjut, sila klik [www.lazada.com.my/club-med]