Fesyen

Timberland Serlah Identiti Keberanian Menerusi Cetakan Celoreng

Afiqah Syamin
/
Bukan hipster atau hijabista, cuma seorang gadis yang cintakan tradisi, bersifat feminin dan amat menghargai setiap bait lirik dalam lagu dan muzik ciptaan Coldplay. Fesyen? Sangat obses dengan karya rekaan Guo Pei, Oscar de la Renta dan Dolce & Gabbana ❤️
Timberland Serlah Identiti Keberanian Menerusi Cetakan Celoreng

Pakaian lelaki kebiasaannya dihasilkan menggunakan fabrikasi polos agar lebih mudah untuk disesuaikan dengan personaliti seorang maskulin. Namun begitu, lain pula konsep koleksi musim luruh untuk lelaki yang ditampilkan Timberland baru-baru ini.

Foto -Arkib Wanista
Foto -Arkib Wanista

Corak berceloreng yang disunting dari cetakan corak ketenteraan itu diaplikasikan ke dalam rekaan kali ini bagi mencerminkan sifat keberanian lelaki waja.

Antara helaian versatile yang turut serta dalam koleksi berseni dari Timberland ini adalah termasuk Baju-T, kemeja, seluar pendek, chinos serta jaket manakala palet warnya pula disertai rona camel dan biru gelap. Amat sesuai untuk gaya kasual yang secara tidak langsung mampu membangkitkan aura perkasa yang diidamkan semua lelaki.

Foto -Arkib Wanista
Foto -Arkib Wanista

Bagi mempelbagaikan gaya, si pemakai juga boleh menyuai padakan helaian ini bersama dengan helaian kasual lain untuk nampak lebih bergaya sebagai contoh jaket yang bercetak boleh menjadi penyeri kepada baju-T polos rona putih yang kemudiannya ditemani celana dneim dan sepasang sneakers ringkas.

Foto -Arkib Wanista

Untuk keterangan lanjut, sila layari [www.timberland.com.my]

Komen Anda