Travel

Pelan Ansuran 0% Maybank Bila Tempah Hotel & Penerbangan Dengan Traveloka!

Afiqah Syamin
/
Bukan hipster atau hijabista, cuma seorang gadis yang cintakan tradisi, bersifat feminin dan amat menghargai setiap bait lirik dalam lagu dan muzik ciptaan Coldplay. Fesyen? Sangat obses dengan karya rekaan Guo Pei, Oscar de la Renta dan Dolce & Gabbana ❤️
Pelan Ansuran 0% Maybank Bila Tempah Hotel & Penerbangan Dengan Traveloka!

Traveloka yang merupakan salah satu platform tempahan pelancongan termuka hari ini berkolaborasi dengan Maybank untuk membolehkan semua pemeganag kad kreditnya membayar kos penerbangan dan penginapan menerusi pelan ansuran.

Kini sesiapa pun bisa bercuti ke destinasi impian bila-bila masa tanpa perlu risau untuk membayar kos penuh secara serentak.

Bukan itu sahaja, kelebihan pelan ini juga ditawarkan dengan 0% faedah sekaligus membuka peluang kepada pengguna membuat tempahan tanpa perlu gusar tentang sebarang caj atau kos tambahan.

Semua tempahan boleh dibuat secara atas talian melalui aplikasi Traveloka yang dimuat turun ke telefon pintar atau komputer.

BACA  [TERKINI] Bawa Kenderaan Sendiri ke Langkawi Menaiki Feri Baharu Jeti Kuala Perlis

Untuk keterangan lanjut berkenaan pelan ansuran 0% faedah Maybank x Traveloka ini, sila klik [www.traveloka.com/en-my/promotion/maybank-installment]. 

Bagi memberi lebih keterujaan buat semua terutamanya pemegang kad kredit Maybank, Traveloka berbesar hati menawarkan seleksi kod promosi untuk sebarang tempahan percutian dengan potongan harga sehinga RM60 untuk tempahan hotel manakala RM75 untuk tempahan tiket penerbangan sepanjang bulan ini.

Jangan lupa masukkan kod kupon diskaun [FASTERSTAY] untuk penginapan hotel dan [FASTERFLY] bagi tiket penerbangan ketika membuat pembayaran tempahan nanti!

Lekas tempah percutian idaman anda di Traveloka sekarang sebelum tempoh promosi tamat.

Komen Anda