Acara, Keibubapaan

Kempen Dutch Lady ‘Mak Hebat, Mak Menang’ Beri Peluang Ibu Jadi Lebih Hebat

Malisa Aina
/
Introvert yang hujung minggu dihabiskan dengan melayan Netflix.
Kempen Dutch Lady ‘Mak Hebat, Mak Menang’ Beri Peluang Ibu Jadi Lebih Hebat

Nak menang hadiah lumayan tak?

IKLAN

Dutch Lady Malaysia memberi peluang kepada para ibu Malaysia menjadi lebih hebat melalui kempen terbarunya ‘Mak Hebat, Mak Menang’, di mana para ibu berpeluang memenangi hadiah-hadiah bernilai RM1.7 juta*, termasuklah ganjaran wang tunai bernilai RM100 x 15,000, 2 x hadiah bulanan pengubahsuaian rumah bernilai RM50,000 setiap satu dan 8 x hadiah mingguan skuter Vespa!

Untuk peluang memenangi hadiah-hadiah hebat ini, anda hanya perlu membeli mana-mana pek susu tepung rumusan untuk kanak-kanak Dutch Lady Nutri Plan™ 900g, buka dan cari ikon Dutch Lady® di dalam pek dan hantarkan butiran melalui SMS untuk menerima hadiah wang tunai bernilai RM100 dengan serta merta! Dengan berbuat demikian, para ibu juga berpeluang untuk memenangi hadiah mingguan dan hadiah bulanan yang sedia ada!

Jangan ketinggalan peluang untuk memenangi hadiah-hadiah yang lumayan ini! Trak Dutch Lady Nutri Plan™ yang akan menjelajahi Lembah Klang mulai 15 Mac 2017 hingga 30th April 2017.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai peraduan Dutch Lady ‘Mak Hebat, Mak Menang’, sila layari laman Dutch Lady di www.smartmoments.com.my.