Berita & Isu Semasa, Hiburan

Terkini! J Revolusi Pungut Lebih 5 Juta

Afiqah Syamin
/
Bukan hipster atau hijabista, cuma seorang gadis yang cintakan tradisi, bersifat feminin dan amat menghargai setiap bait lirik dalam lagu dan muzik ciptaan Coldplay. Fesyen? Sangat obses dengan karya rekaan Guo Pei, Oscar de la Renta dan Dolce & Gabbana ❤️
Terkini! J Revolusi Pungut Lebih 5 Juta

Filem aksi yang mengetengahkan perihal serta tugas mencabar skuad elit Polis Diraja Malaysia (PDRM) yang menjadi kebanggaan negara iaitu Unit Tindakan Khas (UTK) bagi membanteras jenayah-jenayah besar semasa yang berjudul J Revolusi terus menggegar pawagam dengan kadar pungutan tiket melepasi RM5 juta sejak ditayangkan 2 Mac lalu.

Pengurus Besar Inovasi dan Edaran, Primeworks Distributions Sdn Bhd, Marini Ramlan berkata, pihaknya amat gembira dengan pencapaian filem tersebut.

J Revolusi yang memasuki minggu ketiga tayangan di 106 pawagam. “Lebih membanggakan, kutipan tayangan sudah melepasi aras RM5 juta. Filem ini sudah ditonton lebih 385,000 penonton.

Tonton Trailer J Revolusi

“Selain padat dengan aksi pertempuran, J Revolusi turut mengetengahkan nilai kekeluargaan,” katanya dalam satu kenyataan.

Marini berkata, filem J Revolusi yang ditayangkan di Singapura sejak 10 Mac lalu turut mendapat sambutan luar biasa.

SUMBER

Komen Anda