Info Menarik

SHOPEE: Buat Jualan Murah ‘Huat Kaw Kaw’ Bermula Sekarang!

Izzah Azizah
/
haiwan, beauty stuff dan diri sendiri.
SHOPEE: Buat Jualan Murah ‘Huat Kaw Kaw’ Bermula Sekarang!

Shopee, portal jualan atas talian nombor satu di Asia Tenggara dan Taiwan kini melancarkan promosi besar-besaran sempena kejayaan mereka mencapai kepercayaan sehingga 25 juta pengguna. Dengan itu, mereka berbesar hati melancar kempen ‘Huat Kaw Kaw’ pada bulan ini. ‘Huat Kaw Kaw’ bermaksud ‘mendapat kejayaan’ ialah untuk pengguna mendapatkan hadiah-hadiah menarik di Shopee di tahun baru ini. 

Tanpa pemberian Ang Pao, sambutan Tahun baru Cina tidak lengkap, begitu jugalah dengan Shopee menyediakan sampul Ang Pao edisi terhad dipanggil ‘Fortune Ang Pao’ hanya RM1 dan istimewanya didatangi bersama baucer membeli-belah RM7. Menariknya lagi, sedikit kejutan pada pengguna yang juga bakal menerima hadiah telefon pintar OPPO, Huawei, Samsung, tiket wayang, pakej percutian, baucer Shopee dan syiling Shopee bernilai 888,888! 

f4ea13f87a7ee22c4c7737ce33770871

Pada bulan ini sahaja, kesemua jualan telefon pintar dalam kadar harga rendah ‘Crazy Mobile Deals’ pada telefon pintar berjenama Huawei, VIVO, OPPO, Xiaomi dan Samsung. Selain itu, diskaun sehingga 88% pada pelbagai kategori produk termasuklah Mobile & Gadgets, Health & Beauty, Fashion dan Toys, Kids and Babies. 

Jangan lepaskan peluang ini, layari www.shopee.com.my untuk nikmati jualan ‘Huat Kaw Kaw’. 

Komen Anda