Kecantikan

Bibir Menawan Bak Park Shin Hye Dengan Mamonde True Color Lipstick

Malisa Aina
/
suka menulis dan layan Netflix
Bibir Menawan Bak Park Shin Hye Dengan Mamonde True Color Lipstick

Namakan satu barang mekap yang anda akan bawa ke mana-mana sahaja? Gincu Bibir. Ya, dengan hanya satu sapuan sahaja, serta-merta boleh menyerlahkan wajah dan menukar rupa secara keseluruhan.

IKLAN

Terdapat pelbagai rumusan gincu yang terdapat hari ini, dengan tekstur yang berbeza dan penamat. Tahun lalu sahaja menyaksikan gincu bibir jenis matte mendapat tempat di hati semua wanita. Walaubagaimanapun, terdapat beberapa keburukan daripada kebaikan kerana ramai berpendapat gincu matte hanya akan membuatkan bibir jadi kering, retak, tidak sihat dan tidak menarik.

Memperkenalkan Mamonde True Color Lipstick, yang dicipta khas dengan rumusan gincu yang sesuai dengan ganjaran warna yang kaya, tekstur baldu dengan pemakaian yang selesa pada bibir.

Foto - Arkib Wanista
Foto – Arkib Wanista

Kaya dengan warna – Apabila menggunakan True Color Lipstick, anda akan merasakan bahawa warna menyerlah dan berpigmen dengan hanya satu sapuan sahaja. Complex Gel Silk dirumuskan dengan serbuk coccoid, serbuk plat dan gel elastomer bekerjasama untuk memastikan warna yang digunakan jelas dan lancar pada bibir. 

Pemakaian yang mudah – True Color Lipstick dirumuskan dengan lilin berkualiti tinggi digabungkan dengan formula silikon untuk tekstur seperti sutera. 

Kemasan matte yang selesa – Formula matte terdiri daripada bahan Camellia Oil Complex, yang merupakan minyak yang diekstrak daripada bunga kamelia bunga, daun dan benih, ianya memberikan kelembapan dan keselesaan berpanjangan pada si pemakai.

Foto - Arkib Wanista
Foto – Arkib Wanista

Mamonde True Color Lipstick boleh didapati dalam 15 warna. Antaranya 01 Love Story, 02 First Kiss, 03 Holic, 05 Grace, 06 Miracle Pink, 09 Some, 10 Happy Orange, 11 Happiness, 12 City Orange, 14 Classic, 16 Secret Affair, 17 Big Night, 18 Hot Red, 19 For You dan 20 Miss Jealous.

 Mamonde True Color Lipstick (RM69) boleh didapati di semua kaunter kecantikan Mamonde di AEON 1 Utama, PJ, AEON Mid Valley, KL dan AEON Bukit Indah, JB bermula Februari 2017.

IKLAN