Kecantikan

NOVEXPERT: Serum Vitamin C Asli Untuk Wanita Dan Lelaki 25 Tahun Keatas

Izzah Azizah
/
suka pakai sheet mask and on my way to achieve glass skin. Instagram / Twitter @izzahabaziz
NOVEXPERT: Serum Vitamin C Asli Untuk Wanita Dan Lelaki 25 Tahun Keatas

NOVEXPERT jenama kecantikan dari Paris memperkenalkan serum Vitamin C khas untuk anda warga metropolitan yang berumur 25 tahun keatas. Kenapa Vitamin C NOVEXPERT?

IKLAN
Foto - arkib Wanista.com
Foto – arkib Wanista.com

Diformulasikan khusus untuk kulit wajah yang kusam, kulit penat dan kesan pigmentasi akibat aktiviti seharian bagi mereka yang tinggal di kawasan bandar yang sibuk. Masalah kulit sekarang banyak berpunca dari: 

  • Pencemaran udara dan radikal bebas
  • Sikap merokok
  • Pengambilan pil perancang 

Vitamin C adalah vitamin yang paling sesuai dengan kulit, mempunyai 200 kali lebih tumpuan dari Vitamin A, serta 40 kali lebih keluaran dari Vitamin E. Ianya kaya dengan anti-penenuaan, anti-hipermentasi, antioksida, anti-radang dan kolagen untuk kulit yang lebih sihat dan muda.

Walaubagaimanapun, Vitamin C mudah musnah akibat terdedah pada cahaya, haba dan air serta tinggi asid dan tidak kekal lama.

NOVEXPERT Booster Serum Vitamin C. Foto - arkib Wanista.com
NOVEXPERT Booster Serum Vitamin C. Foto – arkib Wanista.com

Solusinya?

NOVEXPERT Booster Serum Vitamin C mengandungi 25% Vitamin C yang mantap didalam satu botol. Iaitu:

  • Vitamin C Jepun (bertindak sebagai anti-hipermentasi)
  • Vitamin C Perancis (bertindak sebagai anti-kedutan)

Serum ini menyerap dan menyerlah seri wajah dalam masa lima minit sahaja. Mengurangkan garis kedutan halus malah mengembalikan kelembapan kulit wajah dan mempercepatkan tindakan kolagen. Ia boleh digunakan dengan pelbagai cara seperti mencampurkan bersama pelembab kulit atau sebelum. 

NOVEXPERT Booster Serum Vitamin C. Foto - arkib Wanista.com
NOVEXPERT Booster Serum Vitamin C. Foto – arkib Wanista.com

NOVEXPERT Booster Serum Vitamin C boleh didapati di Mplus Pharmacy (Atria, Bangsar Village 1, DaMen, USJ), Alpro Pharmacy (Bt Jalil, Jaya 33, Tropicana Avenue), Alpha Pharmacy (Kota Damansara), Praise Pharmacy (Johor Bahru), Kian Pharmacy (Kota Bahru), Vitacare (Bangsar Shopping Centre), Caring Pharmacy (Pavillion, Setia City Mall, Empire Subang Gallery, IOI Mall Puchong, One Mont Kiara, Subang Parade, One Utama, Midvalley Megamall, IOI Resort Mall) dan Self Care Pharmacy (Kuching) dengan harga pasaran RM319 satu botol. 

IKLAN