Kecantikan

Bibir Sempurna Bak Park Shin Hye Dengan Mamonde Highlight Lip Tint

Malisa Aina
/
suka menulis dan layan Netflix
Bibir Sempurna Bak Park Shin Hye Dengan Mamonde Highlight Lip Tint

Gincu mempunyai kuasai untuk mengubah wajah anda serta-merta.

IKLAN
No.7 Main Title Lip Tint. Foto - Arkib Wanista
No.7 Main Title Lip Tint. Foto – Arkib Wanista

Dalam menawarkan wanita satu gincu yang ideal, Mamonde telah mencipta Highlight Lip Tint ini yang ternyata memberi kepuasan buat semua wanita. Highlight Lip Tint ialah warna bibir yang sangat berpigmen yang bertujuan untuk mencerahkan muka dengan tekstur lembap dan warna indah sebenar.

Ia dirumuskan dengan minyak yang diekstrak daripada bunga untuk memberikan anda satu cahaya dan menyenangkan tekstur licin baldu tanpa mengeringkan bibir. Ia datang dalam lingkungan 10 warna untuk memastikan kesesuaian dalam pelbagai jenis warna kulit. Tambahan pula, pilihan warna yang ditawar memastikan setiap seorang daripada pelanggan akan dapat untuk mencari lip tint yang sempurna untuk wajah anda.

Foto - Arkib Wanista
Foto – Arkib Wanista

Ciri-ciri utama Highlight Lip Tint adalah:

Formula yang lebih halus pigmen memberikan warna bibir yang kaya dengan hanya satu sapuan sahaja. Serbuk pigmen disalut dengan minyak untuk bibir berkilat lembap.

Matte tetapi memberikan kelembapan di bibir. Highlight Lip Tint ini mempunyai tekstur yang lembap dan berkilat. Walaupun Highlight Lip Tint bertekstur matte tetapi ia tidak berasa kering pada bibir.

Highlight Lip Tint didatangi dalam 6 warna, ianya adalah No.2 Tonic Coral, No.5 Orange Basket, No.6 Pin Spot, No.7 Main Title, No.8 Red Intermission dan No.10 Midnight Singer.

#너로정했다! #Mamonde #Highlight_Lip_Tint #No.6 #pin_spot 생기발랄 컬러에 저절로 둥실둥실??

A post shared by 박신혜 (@ssinz7) on

IKLAN

Baru-baru ini Park Shin Hye selaku duta Mamonde memuat naik gambar di Instagram dengan pilihan Highlight Lip Tint No-6 Pin Spot adalah kegemarannya, Pin Spot mempunyai tekstur yang lebih ringan di antara No.5 Orange Basket dan No.7 Main Title, menjadikannya warna sesuai untuk seharian.

Mamonde Highlight Lip Tint (RM50) boleh didapati di kaunter kecantikan Mamonde di AEON 1 Utama dan AEON Mid Valley bermula 15 September 2016.