Acara, Info Menarik

Bersedia Untuk Rasai Ketakutan, ‘Nights of Fright 3: Festival of Fear’ Kembali Lagi!

Malisa Aina
/
Introvert yang hujung minggu dihabiskan dengan melayan Netflix.
Bersedia Untuk Rasai Ketakutan, ‘Nights of Fright 3: Festival of Fear’ Kembali Lagi!

Bersedialah untuk ‘merasai ketakutan’ kerana ‘Nights of Fright 3: Festival of Fear’ yang sungguh menyeramkan akan kembali ke Tarikan Terbaik Asia, Sunway Lagoon pada Oktober ini, dengan tahap ketakutan yang baru. Zon kejutan dan pagar sesat yang baru.

IKLAN

Para pengunjung boleh hadir dengan berpakaian yang paling menyeramkan untuk menyertai Nights of Fright 3* pada hanya RM58 seorang, dan dapat menikmati kesemua permainan dan tarikan di Amusement Park tanpa had.

sunway

Acara ini disarankan untuk para pengunjung yang berusia 12 tahun ke atas. Para pengunjung yang memakai kostum paling menarik dan menyeramkan tidak dibenarkan untuk memakai topeng muka atau solekan teaterikal ke malam acara.

Para pengunjung yang dating ke taman tema pada siang hari yang ingin “Merasai Ketakutan” di Nights of Fright 3 pada malam yang sama boleh menikmati kadar istimewa pada hanya RM35.

Nights of Fright 3: Festival of Fear @ Sunway Lagoon akan berlangsung pada 2, 3, 8-10, 15-17, 22-24 dan 29-31 Oktober 2015, dari 7.30pm hingga 11.30pm.

Untuk maklumat lanjut, hubungi 603 5639 0000, layari sunwaylagoon.com atau berhubung di Facebook Sunway Lagoon, Malaysia.

IKLAN