Giveaway, Pilihan

[ Peraduan ] Menangi Krim BB Re’Skin Solution BB Sun Dari Sephora

Wanista Newsdesk
/
[ Peraduan ]  Menangi Krim BB Re’Skin Solution BB Sun Dari Sephora

SONY DSC

Krim BB adalah item kecantikan yang paling in alaf ini dek kerana keupayaan multi-fungsinya dalam membantu wanita mendapatkan kulit mulus sempurna dengan hanya satu langkah. Ianya menjimatkan masa dan wang selain dilihat efisyen dalam menangani masalah kulit wanita.

Kini fungsi krim BB dipelbagaikan lagi mengikut  kesesuaian dan kulit dan masalah kulit yang dihadapi dan ingin ditangani. Bagi yang ingin kan krim BB yang menawarkan fungsi anti penuaan, pencerahan dan perlindungan matahari sekaligus, krim Re’skin Solution BB Sun mungkin adalah jawapan kepada pencarian anda.

Sesuai untuk semua jenis kulit, krim BB ini dilengakapi dengan perlindungan UV SPF 46/PA++. Krim ini juga turut mengandungi Alosome untuk efek pelembapan mendalam. Selain itu, produk ini juga bertujuan untuk mencerahkan wajah secara semulajadi, mencegah jeragat dan tompok gelap dan menutup cela dengan baik.

Hadir dalam botol pembukusan yang begitu luxury , kini anda berpeluang mendapatkan produk buatan Korea ini  secara percuma.

Caranya

1. Like Facebook Wanista.com

2. Kongsikan artikel ini . (Klik pautan “Kongsikan” di bawah artikel ini atau share di Facebook)

3. Lengkapkan  slogan :  Saya sukakan Sephora kerana …. (dalam 15 patah perkataan) 

IKLAN

Syarat Penyertaan:

1. Seorang hanya boleh menghantar SATU penyertaan. Kami akan memilih pemenang yang memberi jawapan paling kreatif sahaja.

2. Pemenang akan diberitahu melalui emel. Senarai pemenang akan diumumkan di laman Facebook dan juga portal rasmi Wanista.com.

3. Tarikh tutup peraduan pada 20 Oktober 2014. 

4. Hantar penyertaan ke Emel ( [email protected] ) dengan tajuk Peraduan

5. Ataupun Mesej di Facebook Wanista MY dengan tajuk Krim BB Re’Skin Solution BB Sun Dari Sephora 

6. Jangan lupa sertakan sekali Nama (seperti dalam kad pengenalan), No IC, Alamat, Email, No telefon

Selamat mencuba !

IKLAN