Fesyen, Kembara, Pilihan, Tips, Tips - Fesyen

Mahu Bergaya Bak Selebriti Ketika Melancong? Ini Inspirasi Fesyen 7 Selebriti Malaysia

Wanista.com
/
Mahu Bergaya Bak Selebriti Ketika Melancong? Ini Inspirasi Fesyen 7 Selebriti Malaysia

Kekal bergaya dan berfesyen ketika melancong atau bercuti mungkin dianggap leceh dan sukar direalisasikan namun 7 selebriti membuktikan hal yang sebaliknya. Inilah masa untuk anda bereksperimen dengan fesyen yang tidak pernah dicuba sebelum ini terutamanya jika anda melawati negara yang mempunyai iklim dan budaya yang berbeza dengan Malaysia.

IKLAN

1. Emma Maembong

Keselesaan adalah kunci kala berfesyen ketika melancong. Pelakon kecil molek nampak selesa memakai baju panas, seluar skinny dan kasut but ketika melawat ke Las Vegas .

 

emma_maembong LAS vegas
Gambar : Instagram Emma Maembong

Baca juga : [ Fesyen Pilihan ] 7 Gaya Emma Maembong

2. Fathia Latif

Siapa kata tidak boleh berpenampilan anggun ketika melancong? Fathia nampak anggun dengan skirt midi warna merah dan penampilannya dilengkapkan lagi dengan solekan gincu warna merah terang.

fathis latiff 2 Dedeman Silk Road Tashkent
Gambar : Instagram Fathia Latif

3. Nur Fazura

Simple , classy dan chic adalah tiga perkataan yang boleh mendefinisikan gaya Fazura dalam berfesyen, walaupun ketika bercuti. Kami sukakan but tumit stiletto (gambar kanan) yang dipakainya. Tentu dari Christian Louboutin !

IKLAN
fesyen fazura melancong
Gambar : Instagram Fazura

Baca juga : ( 7 Fesyen Pilihan) Cantik Bergaya – Inspirasi Fesyen Selebriti Nur Fazura

4. Nabila Huda

Kaca mata hitam adalah aksesori instant yang mampu menyerlahkan penampilan dalam sekelip mata. Kaca mata bulat retro ini nampak klasik bukan? Kami cukup tertarik dengan dress lace warna hitam dipadankan dengan trench coat warna putih yang digayakan Nabila.

fesyen nabila huda
Gambar : Instagram Nabila Huda

Baca juga : [ 6 Fesyen Pilihan ] Inspirasi Fesyen Nabila Huda

5. Scha Alyahya

Gaya Scha untuk percutian dalam dan luar negara ini hampir sama. Ankle boot dan sneakers memang antara pilihan yang tepat ketika melancong. Selesa dan dalam masa yang sama nampak bergaya dan vogue !

scha melancong
Gambar : Instagram Scha Alyahya

Baca juga : Inspirasi Fesyen Santai Scha Alyahya – 5 Fesyen Pilihan!

6. Tasha Shilla

Aksesori seperti topi dan skaf juga boleh membantu menaikkan seri gaya anda. Lihat sahaja gaya Tasha Shilla sewaktu ke Naminara, Korea. Kami juga sukakan pemilihan warna kot yang terang, nampak muda dan ceria. Oh , dan saiz beg Chanel yang disandang Tasha juga cukup sempurna, ada beberapa barang yang perlu dibawa sama ketika dalam perjalanan dan beg yang terlalu kecil mungkin boleh jadi “hiasan’ sahaja nanti.

tasha shilla fesyen melancong
Gambar : Instagram Tasha Shila

7. Anzalna Nasir

Gaya ketika melancong tidak terhad kepada fesyen seluar sahaja. Bagi yang gemarkan penampilan feminin, anda boleh bergaya dengan dress atau skirt. Tidak boleh berenggang dengan kasut tumit tinggi? But jenis baji mungkin boleh jadi alternatifnya.

fesyen anzalna melancong
Gambar : Instagram Anzalna Nasir