Info Menarik, Review - Muzik

Sistem Muzik Wi-Fi Pertama oleh Bose

Wanista Newsdesk
/
Sistem Muzik Wi-Fi  Pertama oleh Bose

SoundTouch_20_WiFi_Music_System_006_HR

Bose, diedar oleh Atlas Hifi Corporation di Malaysia, telah memperkenalkan sistem muzik Wi-Fi pertama, yang menawarkan cara baru untuk mendengar muzik dengan jelas setanding  di rumah. Bose SoundTouch adalah tawaran  produk pertama dari Bose yang membolehkan anda mendengar aliran muzik secara wayarles di mana-mana sahaja dengan kualiti audio seperti yang berkualiti tinggi dan mesra pengguna.

Tiga sistem dalam Bose SoundTouch ™ tersebut adalah:

  •  Sistem  SoundTouch™ 30 Wi-Fi® (Harga Runcit: RM3, 990.00) mempunyai ukuran 10 “H x 17” W x 7 “D. Ia mempunyai teknologi pandu gelombang eksklusif dan woofer proprietari baru untuk menyampaikan bunyi yang dalam, dan kaya juga  kuasa untuk berkhidmat sebagai sistem muzik utama di  rumah.

Photographers |  We Are The Rhoads | Chris & Sarah Rhoads   Client: Bose

 

  • Sistem SoundTouch™ 20 Wi-Fi® (Harga Runcit: RM2, 290.00)  lebih padat pada kira-kira 7 “HX 12” W dan 4 “D. Ia menawarkan audio asli, memenuhi ruang bilik dan boleh diletakkan hampir di mana sahaja.

Photographers |  We Are The Rhoads| Chris & Sarah Rhoads Client: Bose

  • Sistem SoundTouch™ Portable Wi-Fi®(Harga Runcit: RM2, 290.00) menggabungkan rangkaian penuh pelbagai audio dan boleh dicas semula , litium-ion dalam pembesar suara yang lebih kecil berbanding saiz buku iaitu kira-kira 6 “H x 10” W dan kurang daripada 3 “D. Bawa muzik anda ke mana sahaja.

Photographers |  We Are The Rhoads | Chris & Sarah Rhoads   Client: Bose

Melalui rangkaian rumah, SoundTouch Bose berkomunikasi tanpa wayar dan boleh dikawal dari mana-mana aplikasi samada dari Android , IOS , Mac OS dan sistem Windows, dan boleh dimuat turun dan dipasang pada telefon bimbit , tablet , komputer riba atau desktop.

Ini membolehkan pengguna untuk memainkan muzik dari pelbagai perpustakaan muzik digital mereka, dan juga memberikan akses kepada pelbagai stesen radio Internet antarabangsa termasuk perkhidmatan muzik yang paling popular di dunia seperti iHeartradio ® dan Deezer ™,bakal dipasarkan pada pertengahan 2014

IKLAN

Jika anda mempunyai peranti ® Appl dan mahu mendengar iHeartRadio atau perkhidmatan muzik lain sekarang,dicadangkan supaya anda menggunakan AirPlay ® , yang dibina ke dalam sistem SoundTouch ™. Aplikasi ini menjimatkan sehingga enam saluran pratetap yang berbeza yang boleh dihidupkan  dengan mudah menggunakan  drag- dan-drop mudah, dan juga mampu mengingati sehingga 50 carian lepas, sekiranya anda tidak menyimpan saluran radio Internet dan ingin menambah ke senarai pratetap.

Apa yang membuatkan SoundTouch Bose bertambah hebat adalah penyambungannya dengan peranti SoundTouch lain dan kawalan aplikasi pada beberapa peranti memberikan keupayaan dan kawalan yang kuat kepada pengguna untuk – menyemak imbas dan menemui kandungan, mengendalikan apa-apa sistem di mana-mana bilik secara wayarles di berbeza saudara atau sama jilid, atau menggabungkan semua perkhidmatan muzik dan stesen-stesen untuk didengar di seluruh rumah.

Untuk fleksibiliti tambahan, sistem muzik Bose SoundTouch ™ AirPlay turut diaktifkan, jadi pengguna boleh stream  kandungan dari iPad , iPhone atau iPod Touch mereka , walaupun tanpa aplikasi , alami  pengalaman muzik Wi -Fi yang sesuai dengan semua keperluan anda, di  mana-mana sahaja dan untuk semua kegunaan di rumah.

IKLAN