Fesyen, Tips

[ Tips / Fesyen] Idea beli belah saat akhir di Pavilion Kuala Lumpur

Malisa Aina
/
suka menulis dan layan Netflix
[ Tips / Fesyen] Idea beli belah saat akhir di Pavilion Kuala Lumpur

Membeli belah saat akhir lebih-lebih lagi ketika musim perayaan sememangnya sangat memeningkan. Rasanya semua kedai anda ingin masuk dan mencuba setiap barang yang terjual. Disebabkan itu, kami telah singgah ke Pavilion Kuala Lumpur untuk melihat beberapa kedai yang boleh anda lawati untuk dapatkan apa diingini. Kami telah singgah ke Superdry, Tizio, Common Thread dan juga Nars.

IKLAN

Superdry – Superdry menawarkan barangan fesyen Jepun-inspirasi untuk lelaki dan wanita. Kebanyakannya terdiri daripada barangan berkualiti tinggi, seperti seluar denim, kasut, beg sling dan aksesori seperti dompet, tali pinggang, sunnies dan fon kepala. Malahan terdapat juga barangan peribadi untuk kaum lelaki seperti pakaian dalam mereka.

PhotoGrid_1387780159509

Tizio – Jenama buatan Malaysia Tizio adalah syurga aksesori dengan pilihan yang berwarna-warni daripada kasut, beg, gelang, anting-anting dan banyak lagi. Barangan mereka yang diilhamkan oleh trend terkini musim ini dan harganya agak berpatutan, jadi anda tidak perlu bimbang jika berbelanja lebih.

PhotoGrid_1387780067973

Common Thread –  Kedai ini menawarkan pelbagai gaya dari pelbagai jenama gaya hidup moden. Anda boleh mendapatkan jenama warisan seperti Havaianas dan Perancis Bensimon, dan juga label fesyen baru seperti Allegrina, Hoola dan Thread 365. Sama ada flip flop, beg, gelang, kasut atau barangan gaya hidup yang aneh anda cari, Common Thread sangat berbaloi anda lawati.

PhotoGrid_1387780020084

Nars –  Jika anda seorang yang sukakan kosmetik, Nars merupakan pilihan terbaik untuk anda lawati. Jika anda mepunyai teman wanita ataupun perempuan yang sukakan kosmetik, kami yakin mereka sukakan hadiah anda ini.

IKLAN

PhotoGrid_1387779820771

Sebelum terlambat, kami pihak wanista ucapkan Selamat Hari Krismas kepada sesiapa yang menyambutnya. Semoga bergembira selalu dengan keluarga. Sempena  krismas, wanista nak kongsikan pada anda dekorasi Krismas di pusat beli belah paling cantik pada tahun ini. Enjoy semua!

11 Dekorasi Krismas Di Pusat Beli Belah Paling Cantik Di Malaysia