Fesyen, Pilihan, Review, Review - Fesyen

[ Fesyen ] Koleksi musim luruh beg Kipling + koleksi eksklusif Kipling with Helena Christensen

Aida Sue
/
Seorang pencinta sosial media, Aida Sue bukan hanya menulis, tetapi juga seorang tweep dan Instagrammer yang setia. Suka makan, fesyen, kopi dan melancong. Twitter/Instagram : @AidaSue
[ Fesyen ] Koleksi musim luruh beg Kipling + koleksi eksklusif Kipling with Helena Christensen

SONY DSC

Jenama beg dan tas tangan terkenal dari Antwerp, Belgium telah melancarkan koleksi musim luruh 2013 ( Kipling Fall 2013 Collection) dan juga Kipling with Helena Christensen dimana model terkenal itu berkongsi sentuhan peribadi pada koleksi beg eksklusif usahasama jenama Kipling. Koleksi Kipling with Helena Christensen mempunyai pelbagai rekabentuk dan dijual pada harga bermula RM599.

Koleksi beg Kipling biasanya diperbuat daripada  Crinkle Nylon iaitu  bahan nilon yang telah dikedutkan  dan juga ada diantara beg Kipling yang diperbuat daripada kulit. Jenama Kipling terkenal dengan beg tahan lasak dan mempunyai pelbagai produk daripada beg tangan, beg galas untuk beg dan aksesori dan tidak hanya untuk wanita tetapi untuk lelaki juga.

IKLAN

Patung monyet eksklusif Kipling 

Semua beg Kipling datang dengan rantai kunci monyet Kipling tetapi apa yang ramai orang mungkin tidak tahu adalah setiap koleksi  monyet dinamakan menggunakan nama pekerja mereka dari tempat di seluruh dunia. Jadi bukan sahaja Kipling memberi pelanggan harga yang berpatutan mereka tetapi ini adalah satu contoh yang baik dalam bidang perniagaan dan bagaimana mereka menghargai pekerja mereka.

Jenama eksklusif ini juga telah memperkenalkan Kipling Mixte Collection dan Kipling Vivy Collection kepada tetamu dan juga pihak media. Bagi anda yang ingin mendapatkan koleksi eksklusif beg Kipling, anda boleh lawati butik Kipling di Mid Valley Megamall  yang terletak di tingkat bawah G ( Ground Floor ). Jom kita lihat koleksi musim luruh 2013 dari Kipling.

Facebook : Kipling Malaysia , website : www.kipling.com

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

IKLAN

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC