Gossip, Gossip Tempatan, Pilihan

[ Hiburan ] Isteri kedua Ashraf Muslim, Wan Sakinah sah telah mengandung

Aida Sue
/

Seorang pencinta sosial media, Aida Sue bukan hanya menulis, tetapi juga seorang tweep dan Instagrammer yang setia. Suka makan, fesyen, kopi dan melancong. Twitter/Instagram : @AidaSue

[ Hiburan ] Isteri kedua Ashraf Muslim, Wan Sakinah sah telah mengandung

wan-sakinah

Isteri kedua pelakon Ashraf Muslim yang baru dinikahi di Songkla, Thailand pada bulan Julai lalu khabarnya telah mengandung anak sulung mereka. Gambar diatas iaitu ubat-ubatan dari sebuah klinik di Putrajaya bertarikh pada 2 September 2013 telah dikongsikan di laman Instagram Wan Sakinah dan komen-komen yang telah diberikan oleh beliau menjurus kearah itu (mengandung ). Pil tersebut berkemungkinan adalah pil asid folik dan juga duphaston.

Artikel tambahan : Kronologi Ashraf Muslim berkahwin dua di Songkla Thailand

serap-wan-sakinah

Ramai rakan-rakan Sakinah mengucapkan tahniah dan Sakinah juga meminta agar rakan-rakannya mendoakan kesihatannya dan kandungan di dalam perutnya. Rupa-rupanya selama ini gosip Wan Sakinah mengandung itu benar belaka tetapi cuba dinafikan oleh Ashraf Muslim. Tahniahlah Ashraf, apa yang dihajati awak tercapai.  Walaubagaimanapun, sila berlaku adil kepada isteri-isteri awak ya Ashraf. ;)

Gambar dibawah adalah gambar seorang saksi yang melihat Ashraf Muslim mengusap perut isteri keduanya,Sakinah di sebuah panggung wayang.

serap-sakinah

Komen Anda