Gossip, Gossip Antarabangsa

[ Gossip Antarabangsa ] John Mayer sedia kahwini Katy Perry

Malisa Aina
/
suka menulis dan layan Netflix
[ Gossip Antarabangsa ] John Mayer sedia kahwini Katy Perry

The 55th Annual GRAMMY Awards - Backstage And Audience

John Mayer sedia kahwini Katy Perry? Berita baik ni. Penyanyi John Mayer dilaporkan sudah bersedia untuk bergelar suami kepada Katy Perry walaupun hubungan mereka kelihatan bermasalah sebelum ini. Malah, menurut laporan Daily Mail, mereka berdua dikhabarkan telah merakamkan lagu mengenai kisah cinta mereka berdua. Kami sertakan sekali lagu yang berjudul Who You Love. Semoga terhibur!!!

“Mereka saling mencintai dan walaupun pernah berlaku beberapa masalah sebelum ini ia sebenarnya menguatkan lagi hubungan mereka,” kata sumber terdekat pasangan itu.

Malah, John sebelum ini dikenali sebagai ‘playboy’ dikalangan selebriti Hollywood mula berubah sejak mengenali Katy Perry. Katy dilihat banyak mengubah diri lelaki itu sehingga mengambil keputusan untuk berkahwin.

“Katy telah mengubah John dan ini adalah hubungan cinta paling serius yang pernah dialami olehnya dan dia ingin mengakhirkan cinta mereka dengan perkahwinan.

“Cinta mereka sangat kuat dan jangan terkejut jika pengumuman perkahwinan mereka dibuat dalam masa terdekat,” ujar sumber itu lagi.

IKLAN