Fesyen, Giveaway, Pilihan

[ Peraduan ] Menangi 8 set suplemen HGC V-Gen Untuk Kulit Putih Dan Anjal… RM228 setiap satu!

Aida Sue
/
Seorang pencinta sosial media, Aida Sue bukan hanya menulis, tetapi juga seorang tweep dan Instagrammer yang setia. Suka makan, fesyen, kopi dan melancong. Twitter/Instagram : @AidaSue
[ Peraduan ] Menangi 8 set suplemen HGC V-Gen Untuk Kulit Putih Dan Anjal… RM228 setiap satu!

giveaway-hgc-vgen

IKLAN

Sebelum ini kami telah berkongsi mengenai set suplemen HGC dari V-gen. HGC ini bermaksud Hyaluronic Acid, Glutathione dan juga Vitamin C  dan semua bahan-bahan ini terkenal di seluruh dunia kerana dapat memperbaiki kulit. Jadi, pihak V-GEN telah bermurah hati untuk memberikan giveaway yang best kepada pembaca Wanista.com :D Yeay!

Cuba Produk HGC V-Gen Untuk Kulit Putih Dan Anjal ( Hyaluronic Acid, L-Glutathione , Vitamin C )

Kami akan buat contest mudah bagi anda yang nak memenangi satu set suplemen HGC V-Gen yang berharga RM228 sekotak ini. Sebelum itu, biar kami perkenalkan produk ini terlebih dahulu. Ia mengandungi Gluta untuk memutihkan kulit, Vitamin C untuk meremajakan kulit dan juga Asid Hyaluronic merupakan bahan yang memberi kelembapan yang berterusan kepada kulit.

Untuk peraduan ini kami akan berikan sebanyak 8 set suplemen HGC V-GEN kepada 8 orang pemenang iaitu 5 orang di website manakala 3 kotak suplemen akan diberikan pada pengguna Facebook dan Twitter kami melalui peraduan di sana. Jadi pengguna FB dan Twitter, nantikan soalan daripada kami sepanjang 2 minggu ini. 

Kami akan berikan 3 soalan mudah pada anda dan hantarkan jawapan anda ke emel kami

1. Like fanpage V-GEN dan Wanista di laman Facebook  : https://www.facebook.com/VGenMalaysia dan https://www.facebook.com/WanistaMY

2. Jawab soalan di bawah :

a. Bagaimana untuk mendapatkan kesan cepat dan maksimum semasa menggunakan produk HGV V-GEN ini?

IKLAN

b. Apakah kandungan bahan dan khasiat di dalam produk HGC V-GEN ini, dan ada berapa sachet dan berat setiap sachet? 

c. Berikan 1 tips paling menarik mengenai penjagaan kulit wajah anda. ( Petua yang anda selalu amalkan, tips dari pakar kecantikan, tips anda sendiri )

3. Hantarkan jawapan anda ke [email protected]  beserta nama penuh, nombor telefon dan alamat rumah anda.

4. Peraduan akan tamat pada 2 Ogos 2013 ( jam 5 petang ). Pemenang akan diumumkan pada 5 Ogos 2013.