Berita & Isu Semasa, Pilihan

Isu Video 18SX Nurul Izzah bersama lelaki : Reaksi Dato Seri Dr Wan Azizah ( 5 gambar )

Aida Sue
/
Seorang pencinta sosial media, Aida Sue bukan hanya menulis, tetapi juga seorang tweep dan Instagrammer yang setia. Suka makan, fesyen, kopi dan melancong. Twitter/Instagram : @AidaSue
Isu Video 18SX Nurul Izzah bersama lelaki : Reaksi Dato Seri Dr Wan Azizah ( 5 gambar )

n-izzah4

Kami tidak tahu kesahihan video yang memaparkan aksi calon pilihanraya Pakatan Rakyat Lembah Pantai iaitu Nurul Izzah bercumbuan dengan seorang lelaki di dalam sebuah bilik yang bertutup. Tetapi dalam video tersebut, ada seorang lelaki yang dipercayai merupakan tenaga pengajar di sebuat institusi pengajian tinggi dan seorang gadis bertudung yang melakukan aksi bercumbuan dan berpelukan. ( sumber  dari blog MKP )

Tetapi mengikut kenyataan dari blog Dr Wan Azizah Wan Ismail yang juga merupakan ibu Nurul Izzah, seolah-olah mengiyakan yang wanita di dalam video tersebut adalah anaknya.

drwanazizah
http://wanazizahblog.com/2013/05/03/tindakan-undang-undang-ke-atas-bekas-pensyarah-anak-saya/

 

Kenyataan dari Blog Dr Wan Azizah : 

Secara peribadi sebagai seorang ibu, saya amat terguris hati dengan pengedaran klip video memaparkan bekas pensyarah dan anak sulung saya dalam keadaan yang mengaibkan.Sebagai pengajar yang diberi amanah untuk mendidik anak sulung saya, tindakan bekas pensyarah itu adalah dikutuk dan dikeji serta melanggar sepenuhnya tata etika sebagai seorang dengan memanipulasikan anak saya yang masih mentah ketika itu.Saya dan keluarga tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap beliau dan sesiapa yang terlibat membuat sebaran klip video tersebut.Sekian untuk makluman.
Dr Wan Azizah Wan Ismail

Berikut kami paparkan screenshot dari video tersebut yang anda boleh tonton dari blog MKP.


n-izzah3

IKLAN

n-izzah2

n-izzah

 

IKLAN