Acara, Info Menarik, Pilihan

Majlis nikah sederhana Natasha Hudson & Carleed Khaza

Aida Sue
/
Seorang pencinta sosial media, Aida Sue bukan hanya menulis, tetapi juga seorang tweep dan Instagrammer yang setia. Suka makan, fesyen, kopi dan melancong. Twitter/Instagram : @AidaSue
Majlis nikah sederhana Natasha Hudson & Carleed Khaza

Hello uols

Semalam saya pergi ke jemputan perkahwinan & pernikahan kawan saya iaitu Natasha Liana Hudson dan juga suami beliau iaitu Carleed Khaza di Masjid Wilayah Kuala Lumpur. Kalau Tasha ni tak kahwin kat sini, memang saya takkan pernah sampai la kat Masjid Wilayah ni. Tak sangka dalam masjid pun ada dewan nikah khas and dewan makan-makan ( Nampak sangat jarang pergi masjid kau ni) -__-”

Nak cerita sikit mengenai detik perkenalan kami. Actually sebab BamReel jugak la Tasha ni join salah satu program TwtupKaseh saya. So dari situ kami communicate and dia ni very humble & down to earth. Kata orang, tak kenal maka tak cinta. Tapi memang suka Tasha ni. Cantik sangat in person and baik. Susah nak describe camner baiknya. Tapi untung la si Carleed ni. Sama-sama untung.

Ini kali pertama saja pergi ke majlis yang sangat-sangat sederhana dan saya sangat sukakannya.

Dalam majlis tu, Natasha memberi  7 dulang hantaran while Carleed membalas dengan 5 hantaran.

Simple kan? Tapi cantik xD Magaddd.

Tengah sain buku otogerap

 

Bukan main susah nak dapat gambar dengan pengantin ni. T_T rasa macam susah macam ambil gambar dengan Kimora Lee Simmons dulu ok T_T

 

Ye, saya yang paling mak minah makcik disitu. Masa ni ambil gambar kat bawah masjid. SUSAH OK NAK GRAB PENGANTIN AMBIL GAMBAR! Walaupun majlisnya very very very reserved kata orang. ^_^ Agak terkejut jugak la celeb buat majlis sederhana, tapi i like it very much Natasha. Bukan sebab kawan, tapi memang sebab best.

Ok la, kak edasu letak gambar dengan abang FaliqFahmie yang femes ni. Kak edasu tumpang kerlipan glemer dia kejap :p

 

 

 

Komen Anda