Acara, Giveaway, Pilihan

[Peraduan] Blackberry Music Mania : Nak tengok SO7, Hujan? Menangi 40 pasang tiket, pas VIP, TShirt LANSI #BBMusicMania dari kami!

Aida Sue
/
Seorang pencinta sosial media, Aida Sue bukan hanya menulis, tetapi juga seorang tweep dan Instagrammer yang setia. Suka makan, fesyen, kopi dan melancong. Twitter/Instagram : @AidaSue
[Peraduan] Blackberry Music Mania : Nak tengok SO7, Hujan? Menangi 40 pasang tiket, pas VIP, TShirt LANSI #BBMusicMania dari kami!

Pastinya anda sudah tahu bahawa pada 31 Disember 2012 ini, akan berlangsungnya konsert Blackberry Music Mania yang bakal diadakan di Stadium Melawati , Shah Alam. Konsert yang akan menampilkan kumpulan rock legenda Indonesia, Sheila On 7 ,kumpulan rock terkemuka Malaysia, Hujan, selain Bunkface & Kyoto Protokol serta team hip hop Kartel terkemuka negara dan turut dilengkapi oleh bintang tempatan Oh! Chentaku, Sofazr, Meet Uncle Hussain, Sixth Sense, GoGerilla! dan Amir Jahari akan bermula pada pukul 3 petang ini hingga larut malam. Sudah tentu anda semua ingin menyertai konsert terulung ini bukan? Berita baik untuk anda kerana pihak Wanista.com akan memberikan 40 pasang tiket konsert secara percuma dengan peraduan yang amat mudah!

INFO PENUH Blackberry Music Mania 2012

Kami akan memberi 2 hingga 3 pasang tiket konsert Blackberry Music Mania setiap hari di laman Twitter, Facebook dan juga Instagram. Jadi anda semua berpeluang memenangi tiket yang best ini. :)) Soalan berlainan akan diberikan pada setiap hari dan masa peraduan adalah diantara pukul 2 petang hingga 10 malam. Jadi, anda haruslah sentiasa bersedia dengan Q soalan kami ya?

CARA 1 :

Follow akaun Twitter Wanista : https://twitter.com/WanistaMy , dan tunggu soalan dari pukul 2 petang hingga 10 malam

CARA 2 :

Tekan LIKEΒ  Facebook Wanista : https://www.facebook.com/WanistaMY , dan tunggu giveaway tiket Blackberry Music Mania!

Instagram Wanista : Wanistamy

Selain dari tiket konsert, kami juga akan memberikan tiket VIP pada 2 pemenang bertuah serta 20 helai Tshirt Blackberry Mania x LANSI limited edition. Nak menang barang-barang yang cool dan best ini? Ikuti update dari kami di laman Twitter, Facebook dan juga Instagram.

Menangi pas VIP konsert Blackberry Music Mania

Bagi anda yang ingin memenangi pas VIP konsert Blackberry Music Mania, anda hanya perlu membuat video di laman Youtube yang paling kreatif dan nyatakan sebab mengapa anda ingin ke konsert Blackberry Music Mania.

Tarikh peraduan : 7 Disember – 23 Disember 2012

Syarat : Anda perlu menyebut “Blackberry Music Mania” dan “Wanista” di dalam video Youtube anda dan hantarkan link Youtube anda kepada kami. Video yang paling kreatif akan memenangi pas VIP ke konsert Blackberry Music Mania! :)

Contoh video yang telah dihantar oleh pembaca kami

Semoga berjaya!

SEORANG PESERTA BOLEH MENANG SEPASANG TIKET SAHAJA. :)Β 

Komen Anda